Premär 26 mars!

Pauspanelen bred logga.jpg

En inspirerande och rolig kväll på Playhouse i Stockholm. Samtal och paneldiskussion om kreativa, aktiva och viktiga pauser. Ta del av kloka råd om hur vi kan få mer gjort, lösa problem och må bättre genom att ta paus. Pauspanelen leds av Patrik Hadenius.

Köp din biljett här: biljettkiosken.se/pauspanelen.

Pauspanelen medverkande.jpg

David Lagercrantz, författare till bland annat nya Millenniumserien och Jag är Zlatan, om kreativa pauser under skrivandet och hur pauser kan lyfta en berättelse. 

• Ida Flink, psykolog och sömnforskare, om den nödvändigaste av alla pauser – sömn – och vad som händer när vi inte sover tillräckligt.

• Gustav Källstrand, historiker och SVT:s expertkommentator på Nobelbanketten, om vad vi kan lära av Nobelpristagarnas kreativa pauser. 

• Stina Bäckström, filosof och lektor vid Centrum för praktisk kunskap, om vad en paus är, olika former av passivitet, och skrattet som ett sätt att pausa.

• Patrik Hadenius, språkvetare och vetenskapsjournalist, tidigare chefredaktör på Forskning & Framsteg och Språktidningen, aktuell med boken Paus som utkommer på Natur & Kultur i maj.

Tid: 26 mars 18:00–20:00

Plats: Playhouse, Drottninggatan 71A

Pris: 345 kr (inkl. moms och ett glas vin)

Köp din biljett här: biljettkiosken.se/pauspanelen

Vill du veta mer? Mejla Patrik Hadenius på patrik@hadenius.se.

Pauspanelen ph-logga bred.jpg